6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

Dilluns va haver-hi plenària. L’equip de Govern PP-Pi i trànsfuga continua amb les sabates girades de peu. A part d’obstaculitzar la labor de fiscalització que fa l’oposició, continuen evitant respondre la majoria de preguntes plantejades. Sembla que tenen por de donar la cara després d’haver eixugat els estalvis de tots els felanitxers i felanitxeres, sense haver resolt el problema dels fems, de les fuites d’aigües, del clavegueram, de la seguretat ciutadana, ni l’Auditori, ni moltes altres coses que són prou importants. Però cert és que part d’aquests temes pendents no donen rèdit polític, i molt menys una foto, cosa que és la seva manera de fer.

Els assumptes que varen tractar demostren el que realment importa a aquests governants, continuar malbaratant els diners de tots sense que alliberin pressió fiscal a la majoria de persones, i així comprometre amb deute bancari els comptes pels anys següents.

Fins fa poc el PP, partit majoritari del pacte, s’omplia la boca dient, quan estava a l’oposició, que s’havien d’abaixar els imposts, però quan governen res de res.

Fins fa una setmana el PP mantenia com a lema aquestes baixades impositives, però davant la desfeta de l’economia britànica, després de l’anunci d’una baixada massiva d’impostos, han matisat el discurs. Ara, on deien abaixar els imports diuen que el que volien dir era que no apujassin impostos.

Estam immersos a les conseqüències derivades de la guerra a Ucraïna i encara a la crisi sanitària, social i econòmica que ha afectat i afecta les finances públiques i el benestar. Davant aquesta realitat, és molt temerari fer un discurs a la lleugera d’imposts com fa el PP i, al mateix temps, des de l’Ajuntament de Felanitx continuen ofegant les classes mitjanes per poder beneficiar els que més tenen. Un exemple de coherència.

El Pi en tot això, és un testimoni de pedra, i junts, no han pres cap mesura per combatre la inflació per mitigar la desigualtat.

Malauradament, la situació de les arques municipals és preocupant, però encara així podria suportar la baixada d’impostos que vol el PP, el que passa és que ara mateix prefereixen que els diners estiguin a les seves butxaques en lloc de les de la ciutadania.
Per tot això, els socialistes de Felanitx demanam novament als que manen a l’Ajuntament que deixin de malbaratar els diners de tots i prenguin mesures per retornar poder adquisitiu a les felanitxeres i felanitxers i alliberar-los de l’esforç que han estat sofrint aquests dos darrers anys.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”