17.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 8 octubre 2025
Patates farcides de tonyina
Foto de https://www.recetin.com/ca/patates-farcides-de-tonyina-en-fred.html

Ingredients 

  • 4 patates mitjanes
  • 1 llauna de tonyina
  • 3 talls de formatge fus
  • 1 nou de mantega
  • Salsa de tomàtiga casolana
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Oli
  • Orenga

Rostim les patates al forn uns 30 o 45 minuts fins que estiguin blanetes. Un cop les treim, les deixam refredar i les tallam per la meitat, les buidam deixant un poc de patata a la barqueta.

Mentre refreda la patata preparam el farcit, col·locant la tonyina esmicolada, la mantega a daus, el formatge fus fet trossets, la patata que hem tret i la salsa de tomàtiga casolana. Hi afegim sal, oli d’oliva i un poc d’orenga, i ho mesclam tot molt bé.

Farcim les barquetes amb aquesta mescla i les col·locam dins una font de forn. A damunt hi posam mitja culleradeta de salsa de tomàtiga i ho tapam amb formatge ratllat. Empolvoram amb orenga o l’espècia que ens agradi més i ho gratinam al forn fins que estigui daurat. Servim calent.

darreres notícies

et pot interessar