27.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 23 juliol 2025
Foto de https://mejorconsalud.as.com/crispy-cheddar-chicken/

Ingredients 

  • 2 piteres de pollastre
  • 2 paquets de galetes salades Ritz
  • Sal
  • Pebre bo
  • 1/2 tassa de llet
  • Formatge cheddar ratllat
  • 1 culleradeta de julivert

Salsa:

  • 1/2 tassa de brou de pollastre
  • 1 llauna de crema agra
  • Margarina

En primer lloc, tallam les piteres de pollastre en tres trossos grossos i picam les galetes Ritz.

Mesclam la sal i el pebre bo amb les galetes dins un bol i abocam la llet i el formatge dins dos altres recipients diferents. Després hi mullarem cada peça de pollastre, i en aquest ordre, dins la llet, dins el formatge i dins la galeta molta.

Seguidament, untam una safata que pugui anar al forn i hi col·locam el pollastre arrebossat amb una mica de julivert. La tapam amb paper d’alumini i l’enfornam a 400 °C durant 35 minuts. Després, llevam el paper i ho tenim 10 minuts més dins del forn o fins que vegem les voreres del pollastre daurat i cruixent.

Finalment, dins una altra casserola, hi mesclam amb la batedora el brou de pollastre, la crema agra i la mantega, i la feim a foc mitjà. Servim la salsa damunt el pollastre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

darreres notícies

et pot interessar