28.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 21 juliol 2025
Imatge de la recepta de piteres amb crema de xampinyons
Imatge de la web https://pollosyparrilladascaporal.com/

Ingredients
· 4 filets de pitera de pollastre
· 1/2 kg de xampinyons frescs
· 1 llauna de nata
· Brou de gallina
· 1 tassa de llet
· 2 cullerades petites de farina de blat
· Sal
· Pebre bo

En primer lloc, podem coure a mig foc o fer a la planxa les piteres.
Seguidament, preparam la crema de xampinyons mesclant la nata amb un poquet de sal i els xampinyons tallats a làmines. Ho cuinam a foc baix devers deu minuts. Si voleu que sigui un poc més lleuger hi podeu afegir un poc de llet.
Hi afegim un dau de brou concentrat de gallina i un poquet de pebre bo. Remenam bé, i si és necessari espessim la salsa amb un poc de farina de blat mesclada amb aigua freda. Finalment, ho deixam que es cogui durant cinc minuts.
En estar la salsa cuita, la servim ben calenta per damunt les piteres i ho decoram amb un poquet d’herba-sana.
És una recepta molt fàcil d’elaborar i plena de bon gust.

darreres notícies

et pot interessar