15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Som un felanitxer nascut a la vila que pels motius que siguin no hi visc, però que com més gran torn més m’enyor.

Com que no tenc casa al Port, durant anys he estat atent a les cases venals allà per mirar de comprar-ne una que em permetés passar-hi uns dies a l’estiu i, alhora, destinar-la al lloguer turístic. Sé que en condicions normals és un bon negoci i que la casa s’aniria pagant tira-tira. Però els preus al Port són prohibitius i fins ara no he firat.

Durant aquest temps he passejat molt per la vila, és un exercici-entreteniment que recoman de totes totes, tant als residents com als que ara no ho són. Jo no tenc una volta fixa, cada pic prenc per carrers diferents, i pas un guster de recordar noms de carrers i places que sabia de jove, d’aprendre’n de nous i, fins i tot, de passar per carrers que mai havia trepitjat. I encara descobresc raconets ben xulos.

Fent aquestes voltes m’he anat fixant en les moltes cases velles que han de menester mà de metge, i en altres que s’han arreglat amb molt de gust. I tot això m’ha fet canviar les prioritats, fins al punt que he comprat una casa vella (molt) i estic decidit a reformar-la íntegrament conservant les parets. Fins i tot crec que miraré de convertir-la en un negoci, no amb la idea de fer doblers sinó per mirar d’ajudar a dinamitzar el centre antic.

Diuen que ara hi ha molts d’estrangers que compren cases a la vila, i qualcuns que n’han comprat més de dues. Per això voldria animar a tots els felanitxers i felanitxeres que poden, especialment als que no hi viuen, a comprar i arreglar una casa vella, ara que encara se’n troben a bon preu. Crec que és una bona manera de posar el nostre granet d’arena a la recuperació del poble i, a més, no crec que sigui una mala inversió vista la tendència que pareix mostrar el mercat immobiliari • Born in Felanitx

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar