6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

Devem tenir el que ens mereixem, és per empegueir-se. Parl del llogaret de s’Horta, totalment abandonat de la mà de no sé qui!

Si començam a repassar per un cantó i acabant per l’altre per tot arreu trobam plàstics, ampolles de vidre i no vidre, cartons, fulles per tot el carrer, responsables polítics de les distintes àrees de l’Ajuntament ara quan més falta fan, de vacances, o no sé on put… són.

Les voreres dels camins de fora vila aquest any han romases sense fer netes amb fonolleres, aritges i altres herbes que ocupen més de mig camí. I la màquina de fer voreres a on era? Uns dies abans de fer l’anada a Cala Marçal en carro, bicicletes etc., a correcuita una màquina llogada ha fet quatre voreres per on havien de passar els participants i dies després cap al Clot del Pou però a sa Marina no s’hi ha costat.

Aquests són els que tragueren fora els del PSOE i BLOC perquè no sabien manejar l’Ajuntament i fins i tot també feren fora el pedani de s’Horta que també era del PI?  

Per què?

Feren el bandolat a la Plaça, amb la primera envestida sembraren flors i segurament no les han regat mai o pareix que les han regat amb herbicida!

Mirau, senyora i senyor, ni a Roma ja no n’hi ha, de miracles! • Per aprendre

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”