21.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 12 abril 2024

Quan vaig saber que la iniciava del porta a porta començava i que per participar-hi cada casa havia de tenir tres poals de plàstic a casa, ho faig trobar un desbarat.

¿Com pot ser que un ajuntament com el de Felanitx, en ple segle XXI, per fomentar el reciclatge hagi de fabricar tres poals de plàstic per casa felanitxera, quan la resta de municipis de Mallorca que fan porta a porta sols en tenen un?

Em deman si el paper i el cartó no es podria reciclar dins una capsa dins una bossa de paper, sense la necessitat de tenir un poal especial de plàstic. O, quant als plàstics o envasos, no seria més pràctic ficar-los dins una bossa de fems de plàstic, en lloc de dins un poal? O el vidre, no podria ser dipositat en qualsevol recipient que tinguem a casa (un poal vell, una capsa) i estalviar un altre poal de plàstic?

Potser fer-ho sense poals, tal com comentava abans, ajudaria a fer que la recollida per part dels responsables fos més ràpida, i al mateix temps a les cases felanitxeres no tindríem una nosa innecessària.

Però a Felanitx, com sempre, en lloc d’anar endavant, anam enrere • Miquel

darreres notícies

et pot interessar