15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

L’altra setmana vaig llegir una nota d’en Pere Estelrich en què comentava que al concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca hi havia hagut molt poca gent, quan la mateixa setmana, al teatre d’Inca i pagant entrada, hi havia més públic; es demanava si la publicitat que se n’havia fet era suficient, cosa que crec que no, però no crec que fos l’únic problema, o que n’hi ha un de molt més greu.

Sembla que ningú recorda que a Felanitx tenim un auditori tancat i que tots els concerts de “gran” format es fan al Convent, amb les incomoditats de sonoritat, visibilitat i temperatura que allà fa. Em sembla una vergonya que des del 2020 aquest espai estigui tancat i ningú hagi pogut posar solució a aquest tema. Que es vol un auditori nou? D’acord, però que mentrestant s’hi trobi una solució, es faci una mínima adequació del que tenim i almenys a les persones que ens agrada anar a un concert podrem anar a un espai en condicions i no al Convent o al parc, com s’ha hagut d’anar per veure la Banda.

Tots els pobles del voltant tenen un teatre o auditori, cosa que no només fa créixer la cultura del poble, els estudiants de música, o dona un espai a les agrupacions del poble, sinó que fa que la gent que va a veure l’espectacle després surti a fer una copa o sopar i se’n beneficiïn també els negocis del poble. A veure si ara que venen eleccions i se’n tornarà a xerrar es comença a fer alguna cosa i no queda només en una promesa electoral més • M.A

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”