17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Afirmen en el seu article, en lletra grossa i entre cometes, que “L’exposició més gran es deu al trànsit de pujada i aquesta exposició DISMINUIRÀ amb l’aparició de noves antenes 5G perquè les antenes seran més a prop dels nostres dispositius”.

Segons jo ho entenc, el trànsit de pujada es genera quan nosaltres enviam un arxiu des del nostre dispositiu. Un vídeo que hem enregistrat amb la càmera incorporada al mòbil, per exemple, el qual enviam a diferents contactes. I en aquest cas l’exposició és deguda a les emissions d’ones del nostre propi dispositiu. Els deman que em corregeixin si m’equivoc.

Pensant sobre aquesta qüestió, em sorgeixen diverses preguntes, i m’agradaria demanar si en general el trànsit de pujada és molt superior al de baixada. Per exemple, quan miram, o el veïnat mira, una pel·lícula.

També, segons com jo ho entenc, quan un telèfon o un aparell de televisió d’aquests moderns es descarreguen pel·lícules, documentals, etc., l’antena que en fa la transmissió exposa tota la gent propera al dispositiu i en el radi de l’antena (desconec si poden dirigir el senyal en una direcció determinada, però en qualsevol cas una àmplia zona queda afectada). I això s’ha de multiplicar per centenars o milers, atès que a àmplies barriades amb molts habitatges, hi ha molta gent que a cada moment s’està descarregant arxius grossos i veient coses on line. És possible que s’estigui obviant el fet que seguirem exposats al dit trànsit d’una forma molt més directa i propera, degut a la proximitat de les esmentades antenes 5G? Hi ha nodes centrals, i arriba a totes les antenes des d’una antena grossa, o es van transmetent la informació d’una a l’altra? És que, tant si es comuniquen entre elles com si hi ha un node central que s’hi comunica, en ambdós casos tots estam exposats a les ones de tots els veïnats. I a causa de les millores de qualitat d’imatge i so, els arxius cada vegada són més grossos. Moltes gràcies pels seus aclariments ● Toni Rebassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar