32.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
FOTO: Twitter @pizarraytiza

Sí, senyores i senyors, puc afirmar rotundament que el món s’acaba.

I no us pensàssiu mai que xerr del canvi climàtic i totes aquestes històries. Noooo, pots pensar!

Que també, eh, no som cap negacionista, encara que us he de dir que molt ODS i molta agenda 2030, però ja feim tard, molt tard!!!

Però bé, jo em referesc a una altra cosa: concretament a la raça humana, la societat. Us puc ben dir que està ben malalta! Ja ho hem dit moltes vegades per aquí, encara que avui ens volem centrar en dues qüestions que afecten la joventut, que ha de ser el futur de la humanitat. Què passa amb els mòbils i l’alcohol amb els adolescents? Dues grans addicions dels joves d’aquest segle!

I jo em deman: vendre alcohol està permès a menors? Què passa a les verbenes i festes d’estiu? O és que m’he perdut el decret llei que aixeca aquesta prohibició entre juny i setembre?

I els pares d’aquests adolescents? Cap a on miren? S’ha d’esperar que la cosa passi de voltes?

I amb els mòbils? Els tenim apardalats a tots i enganxats a aquests aparells! És més, els pagam un mòbil de cents d’euros amb connexió a internet, pagam quotes mensuals i accessos a plataformes i després ens queixam que un llibre és car! Vius, que aquests seran els que ens hauran de treure del solc. Ara bé, no sé si a base de TikTok, Youtube, Twitch i Instagram, per ventura d’aquí uns anys un cirurgià operarà mirant un tutorial sud-americà de Youtube. Alerta!

Però que ens està passant?!

Ens hem tornat curts tots?! Per no dir una paraula més gruixuda!

Gent! Despertau i començau a posar-hi remei, ja us dic que, al 2030, ja no hi arribam, però per favor, aixecau la vista de les punyeteres pantalletes, tots, i començau a posar fill a l’agulla, que el món s’acaba!

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”