22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El carrer Ciutat de Seta al Port és molt llarg; comença a prop del far i acaba a una rotonda, molt visitada, que limita amb l’espai natural de sa Punta. És una via que se presta que cotxes i motos corrin a una velocitat improcedent, fent un renou eixordador, per dues urbanitzacions que es varen promocionar com una zona d’alt standing.

Uns veïns, en distintes ocasions, enguany també, han demanat a responsables municipals que col·loquin uns ressalts (badens) al llarg del carrer per obligar els conductors temeraris (no tots ho són) a transitar a una velocitat correcta. No han aconseguit res; al contrari, aquest estiu s’han tapat uns clots amb un poc d’asfalt perquè els velocistes hi puguin córrer amb més comoditat.

Altres veïnats de les dues Puntes se queixen dels talls que l’empresa subministradora d’aigua, Edamsa, fa, sense avisar, en qualsevol moment, però sobretot als capvespres, i no entenem com a una petita rotonda que hi ha entre els carrers Tancat de sa Torre i Rei Jaume III els cotxes hi poden aparcar davant la indiferència de la policia municipal muntada.

Els qui vivim tot l’any a Portocolom consideram que la solució del que denunciam no comporta despeses considerables i pot contribuir a millorar la situació de molts de veïnats i dels qui passen una temporada a l’estiu ● M.B.J.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar