19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

El passat cap de setmana vàrem tornar al Port. Vàrem fer una volta per s’Algar, el Babo i s’Arenal. Tot continua igual, però amb més cotxes, més caravanes, més gent. No hi vàrem trobar cap policia local. El darrer que vaig veure operatiu va esser el Dijous Sant a l’entrada de la processó. No hi feia cap falta. Mai hi ha hagut problemes que exigeixin la seva actuació. Els passos segueixen l’itinerari establert i no se sap de cap confraria avalotadora que no observi la norma establerta fa molts anys. La gent no parla bé de la policia local: ho demanin als seus coneguts. Del regidor encarregat d’aquesta qüestió, sembla que n’hi ha un, tampoc no en sabem res. No ha explicat res mai. Na Soler es mostrava molt activa sobre el tema mitjançant les xarxes socials, però darrerament, ves a saber per què, no diu res. Qualque cosa hem conegut que ens fa concebre un prudent optimisme. A partir d’ara, els policies podran reciclar els seus uniformes oficials en desús. Serem els primers de Mallorca. Com és possible que en els altres pobles, Manacor per exemple, no hagin pensat en una cosa tan assenyada?

L’actual govern va contractar durant un any un cap de la policia importat d’Inca. El batle li va encarregar que investigàs on havia anat a parar el paraigüer de l’Hospici i tot el que va desaparèixer d’aquesta institució. No va esser capaç de trobar el delinqüent ni el paraigüer.

Alguns ciutadans pensam que demanar que la policia local, a la qual pagam a més del sou quantitats pels serveis extraordinaris, tengui una presència més viva als carrers dels nuclis urbans, no és demanar massa • Ciutadà

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”