14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

N’Aznar mai té la culpa de res, només vol lo bo. Quan va transfugar-se del PSOE i es va ajuntar, tot d’una i sense posar cap emperò, amb el PP, va donar tota la culpa al PSOE, i sobretot a en Duarte, i renegant dels que fins aleshores eren els seus companys polítics.

Segons ell, era el bo i tenia tota la raó, ben alerta a retornar l’acta de regidor que havia aconseguit presentant-se amb els socialistes, perquè jo no record que es presentàs tot sol, com a Joan Aznar, tot el contrari, anava a les llistes del PSOE. Però, clar, deixar de cobrar un bon sou no li va anar bé.
Ara, i degut a un atac de ràbia, culpa el Bloc de tots els mals de la vila i, en lloc de posar-hi remei com a regidor ben pagat de l’equip de govern, què fa: culpa els altres. Es veu que de tan sumís que està a na Carraixeta ja pensa com ella i que la culpa de tots els mals és de l’esquerra independentista. Ja veurem on el col·locaran quan se li acabi el xollo. Haver donat tot el seu suport al PP tendrà la seva recompensa, temps al temps, de moment mantenim un regidor que no fa feina i viu com un rei. Això sí: encara no ha partit cap a Abu Dhabi, com l’altre.
Aznar, has demostrat que d’esquerrà i socialista no en tens res i que per un bon sou faries fins i tot s’ullastre esbrancat si na Carraixeta t’ho demanàs. Dimiteix, entrega l’acta de regidor i torna cap a ca teva que a la Sala només hi fas nosa i ens costes molts de doblers als felanitxers ● Decebut

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar