6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

Això és el que diu l’article 395 del Reglament de jutges de pau:

“No podrán los jueces o magistrados pertener a partidos políticos o sindicatos o tener empleo al servicio de los mismos, y les estará prohibido:

1. Dirigir a los poderes, autoridades y funcionarios públicos o corporaciones oficiales felicitaciones o censuras por sus actos, ni concurrir, en su calidad de miembros del poder judicial, a cualesquiera actos o reuniones públicas que no tengan carácter judicial, excepto aquellas que tengan por objeto cumplimentar al Rey o para las que hubieran sido convocados o autorizados a asistir por el Consejo General del Poder Judicial.

2. Tomar en las elecciones legislativas o locales más parte que la de emitir su voto personal. Esto no obstante, ejercerán las funciones y cumplimentarán los deberes inherentes a sus cargos.”

Curiosament, l’equip de govern va triar l’únic dels que s’hi presentaren que incomplia aquest requisit.

Responsabilitats: qui les assumeix? ¿El secretari, el batle, la senyora Soler, Aznar, Duarte, el senyor R. (Riera) o el senyor Jaume Caldentey (Pruna) —sí, el del “capell”, que va impugnar el nomenament de na Maria Àngels? Segur que ningú. Vergonya, cavallers • Un que també vota

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”