15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

Fa dies vaig llegir unes declaracions de na Catalina Soler que em varen parèixer “curioses”, però completament en el seu estil, cap culpa per ella i els seus, totes pels altres.

Dia 4 de març, al diari Última Hora, abocà que si sa Sínia amunt, que el Club Nàutic avall, que si can de la Rosa per aquí, que si les barraques de barca per allà… Tot això i més sobre Portocolom, però del que ha fet a l’Ajuntament, res de res. Això sí, per na Soler, tota la responsabilitat és de Ports (que també en té).

Igualment, el batle Montserrat, quan fa declaracions per TV o premsa sempre presenta els entrebancs amb el Govern balear. No sé si recorda que ell va formar part del Pacte de Progrés i que, quan fou batle Joan Xamena, aquest es dedicà a cercar recursos del Consell i del Govern i d’aquesta manera poder eixugar el deute que deixà el PP i deixar diners dins el calaix.

Del que també podrien informar seria de com quedarà després de les eleccions el deute a l’Ajuntament, de quins doblers han dut de fora, com tenen els projectes, de les obres que trobarà l’equip nou que governi, de com tenen el tema de l’Hospici, etc.

Quan es forma part d’un equip de govern és per fer feina, no per plorar i donar la culpa als altres • Sa destral

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”