23.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 2 juny 2023

Na Cati del Bloc, a la seva carta de la setmana passada, parla d’un pacte de ressentits entre en Xisco Duarte i el PI en contra del Bloc. L’únic pacte del qual tenc notícia és el que signaren, després de les darreres eleccions, el Partit Socialista (4 regidors), el Bloc (3) i el PI (2). Segons aquest acord, semblant al que pactaren quatre anys abans les tres formacions, el PI es faria càrrec de la batlia els primers dos anys i el Partit Socialista els dos darrers. Crec que el Bloc, amb tres regidors, podia haver reclamat un any de batlia dels dos que li tocaren al PI, que només en tenia dos.

Després va passar el que va passar, el batle incompleix el que havia firmat i la dreta torna al govern municipal amb la col·laboració indispensable de n’Aznar.

No puc compartir de cap manera les insinuacions que fa na Cati sobre l’indigne romanç de ressentits entre en Duarte i el batle contra el Bloc, que, diu, va fonamentar aquesta nefasta legislatura. L’afirmació no té cap ni peus, com no en té el que diu sobre un futur pacte d’esquerres. Si aquest pacte arriba no s’ha de construir sobre les espatles de ningú; serà un acord entre iguals o no serà • T.

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”