6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

La brigada d’operaris municipals fa uns dies ha instal·lat quatre bandes reductores per limitar la velocitat dels vehicles a la cruïlla del molí d’en Cavea, a Cas Concos, com n’ha instal·lat recentment al carrer de la Mar i al de Joan Estelrich a Felanitx. No crec que l’autoritat hagi tengut per res en compte els motius segons els quals em varen denegar la col·locació de dues bandes reductores de velocitat a l’entrada i a la sortida de la localitat de Son Mesquida per on corren, a velocitats exagerades, quantitats de vehicles de tot tonatge a totes hores. Segons un informe de la policia municipal, a Son Mesquida, els badens poden ocasionar “contaminació acústica i risc de caigudes de vehicles de dues rodes” i, és més, es “donen factors d’accidentalitat, intensitat, infraccions de trànsit i altres”.

Crec que es tracta d’un cas claríssim de prevaricació, d’algú que ha mancat a l’obligació del càrrec que exerceix, que consisteix a tractar tots els ciutadans de manera semblant. A l’Ajuntament de Felanitx m’agradaria creure que aquests casos no es donen. Avui no puc fer-ho • Discriminada

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”