15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

El Bloc diu ara que el PSOE no ha fet gens d’autocrítica i que la crisi que ja hem superat també “procedeix de la fàbrica d’aquest partit”. Crec que els analistes del Bloc s’ho haurien de fer mirar. Els socialistes no tenen per què culpabilitzar-se ni castigar-se per res. Han estat fidels fins al darrer moment als pactes que firmaren amb els altres socis; mai s’han pronunciat en contra ni dels batles ni dels regidors del Bloc i el PI, amb els qui varen col·laborar lleialment. N’Aznar no se cansava de repetir que, tant el Bloc com el PI, li havien manifestat que no els agradava gens ni mica en Duarte, el candidat socialista a la batlia. Es tractava d’una mentida més o aquesta vegada deia ver?
La destrucció del Pacte es deu únicament a les maquinacions del batle i la seva “fàbrica”, davant la inòpia del Bloc, hi ha una dita que convé tenir present:

“Vinieron los sarracenos
y nos molieron a palos.
Que Dios ayuda a los malos
cuando son más que los buenos.”

Segons la columna de la setmana passada, el PI, en un moment donat, va aprendre a sumar. Dos, més sis, més un vot de la vergonya: nou ● Verderol

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”