16.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

El president de Parlament, aquell feixista que fa uns dies va trencar amb violència en seu parlamentària la fotografia d’Aurora Picornell, continua negant-se a dimitir per aquests fets tan greus i es presenta com a víctima d’una campanya de difamació i d’insults.
Sembla que per ell, rompre una fotografia de n’Aurora Picornell, no és un insult.
Fa riure que un membre d’un partit que des de la seva creació es dedica a sembrar odi amb insults i amenaces als adversaris, algunes d’elles amb violència extrema, es facin els ofesos quan és a ells a qui la ciutadania els dona la mateixa medicina que durant anys han receptat en contra de tots els partits d’esquerra i progressistes.
En tot això, el PP n’és responsable per mantenir a la presidència del Parlament un personatge tant tòxic que es defineix a si mateix com ultracatòlic i liberal, negacionista de la covid, les vacunes, el canvi climàtic i la violència masclista, a més de ser molt crític amb els drets del col·lectiu LGTBI i els nacionalismes minoritaris.
Gràcies, Marga Prohens, per insultar-nos a tots els illencs. Amb la teva permissivitat demostres que només t’importa la cadira. ● B.

darreres notícies

et pot interessar