14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022

Les cartes dels socialistes per ensabonar els socialistes i dejectar els altres es veuen d’una hora enfora. No poden consentir que ningú alabi, per exemple, la bona feina que ha fet na Melanie com a regidora de Cultura. I com que no tenen gaire motius per replicar i contrarestar, els redactors de les cartes socialistes i n’R (crec que tot surt d’allà mateix) es dediquen a alabar en Duarte contant una vegada i una altra el que va fer quan era regidor, que és vera que va fer, però… no hi ha per a tant. Ens ho recorden un pic i un altre; si no, repassau els setmanaris i ho veureu. Fins i tot, és tant l’ego que tenen, que li atribueixen mèrits de quan ni tan sols era regidor, o sia, que ni devia saber on era la Casa de Cultura ni on era Felanitx, perquè no l’hi havia vist mai, com ara que ha desaparegut a fer de palmero a n’Armengol i companyia per intentar guanyar-se un lloc a Palma, ara que sap que a Felanitx els seus no el volen.

Com deia, n’Ulisses per bravejar en Duarte va escriure la setmana passada que “l’any 2014 va comprar els darrers terrenys que s’han incorporat als Closos”, però en Duarte no va ser regidor fins al juny de 2015! Quines coses! Bé, se’ls veu el llautó. Els felanitxers no som beneits.

Per acabar, com a artista felanitxer també m’he sentit vetat per en Duarte i, en canvi, molt ben acollit per na Me-
lanie, que s’ha interessat pels meus projectes. En Duarte, com que no som professional de l’art, ni tan sols els va voler mirar. Volia, em va dir, una cultura d’alt nivell. Aquí, els artistes felanitxers vetats per ell votam. I molts estam contents de les portes que ens ha obert na Melanie •
 Un artista de hobby

darreres notícies

et pot interessar

Les aules seran sempre nostres (4)