5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

Vaig anar al fogueró del Port dissabte passat i els que comanden a la sala varen fer un desplegament exagerat. A la carpa on repartien la menjua hi havia fins a deu persones repartint. Llevat de dos caminers, la resta eren polítics que quasi es barallaven per servir el menjar. Jo pens que, si volen donar una mà, està bé que ho fessin, però per fer comèdia millor ho deixin anar. Amb tres es bastaven de sobres. Potser tan dedicats a ser visibles, cap d’ells evità que qui va fer la rifa, micro en mà, fos el mateix que dia 5 va avergonyir qualsevol persona amb dos dits de seny.

En lloc de fer el número repartint menjar, podrien haver escollit una altra persona per pujar a l’escenari i evitar que la majoria de persones que estimam el Port ens sentíssim estafats. Si l’Ajuntament no assumeix culpes i les dona a la persona que va espenyar la nit de Reis, no estaria malament evitar que fes números com aquests. No estam en el moment de presumir, sinó d’acotar el cap • Toni

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”