5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

La manera com ha duit el tema de l’ORA l’equip de govern de l’Ajuntament ja no pot ésser més desafortunada. Fa temps, varen anunciar que se suspenia el servei a causa de la pandèmia que va capgirar la nostra vida i, durant dos anys o més, vàrem poder aparcar sense pagar res a qualsevol carrer de la vila. Superada aquesta circumstància, i restablerta la normalitat, molts de cotxes varen continuar aparcant durant hores a la zona blava i així impedien que l’ORA fes una feina, que consisteix a agilitzar l’estacionament de tota casta de vehicles a uns llocs normalment molt complicats.

Ara, no fa gaire, sense avisar degudament els ciutadans que s’havia restablert el servei, la policia local va començar a multar els cotxes que ocupaven l’espai de la zona blava més temps que no els tocava.

La indignació i els comentaris dels usuaris no s’han fet esperar. No s’entén que el regidor encarregat o qualsevol membre del govern no sabessin que no es pot imposar als ciutadans una mesura qualsevol sense comunicar-ho prèviament i degudament. Algú m’ha dit que és una mostra més del desgavell imperant a la sala a càrrec d’uns regidors que, d’aquí a uns mesos, ens demanaran el vot per continuar anant fent a la seva manera; i aquesta vegada ni tan sols han demanat disculpes • Conductor

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”