26.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 4 setembre 2025
Foto: https://entre3fogones.com/

Ingredients
· 8 trossos de bacallà al punt de sal
· ½ ceba
· 1 pebre verd
· 2 tomàtigues madures
· 2 pomes grogues
· Pa ratllat
· Oli d’oliva verge
· Sal

Primer pelam les pomes, en llevam el cor i les tallam a làmines; les saltam dins una paella amb un poc d’oli i les col·locam dins una font de forn.

Passam el bacallà pel pa ratllat, el fregim dins un poc d’oli i el posam damunt les pomes.
Dins l’oli restant sofregim la ceba i el pebre picats i quan estiguin daurats hi afegim la tomàtiga ratllada i ho acabam de fregir tot junt. Seguidament, ho passam tot per la batedora afegint-hi un poquet d’aigua. Ens ha de quedar una salsa espessa, per tant, hi hem de posar poqueta aigua.

Rectificam el punt de sal si és necessari i abocam aquesta salsa per damunt el bacallà. Empolvoram el pa ratllat per damunt i ho enfornam, amb el forn calent a 180 °C, uns quinze minuts.

Servim.

darreres notícies

et pot interessar