27.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 6 agost 2025
Cassolettes de milfulles
Foto: https://www.elespanol.com/cocinillas

Ingredients

· 1 làmina de milfulls
· Llomillo de porc
· 2 alls
· 1 ou
· Romaní
· 200 g de formatge cremós (tipus Philadelphia)
· Ratlladura de llimona
· Oli
· Sal
· Pebre bo

Dins una paella amb oli saltam els alls, el llomillo trossejat i el romaní. Retiram els alls en estar daurats i hi afegim el formatge i la ratlladura de llimona. Deixam que es fongui el formatge i ho mesclam bé.

Seguidament ho retiram del foc i ho repartim en cassoletes, ho tapam amb una porció de milfulls a mida del recipient, fent un foradet al centre, i ho pintam amb ou batut.
Ho enfornam amb el forn calent a 200 ºC entre 15 i 20 minuts.

darreres notícies

et pot interessar