27.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 7 agost 2025
Foto: Canal Cocina

Ingredients

· 3 patates mitjanceres

· 1 alvocat

· 1 terrina de formatge fresc

· 200 g de salmó fumat

· Lletuga variada

· Sèsam negre

Per a la salsa:

· 4 cullerades de maionesa

· 1 iogurt natural

· Cibulet picat

· Pebre bo

· Sal

Rentam bé les patates i les bullim amb aigua i sal. Comprovam que estan fetes punxant-les amb un escuradents, les colam i les deixam refredar. Llavors, les pelam i les tallam en rodanxes no molt gruixades.

Pelam l’alvocat i el laminam. Tallam el salmó en trinxes i deixam qualque tros més grosset per a decorar.

Preparam la salsa mesclant el iogurt, la maionesa, el cibulet, la sal i el pebre bo.

Muntam l’ensalada: amb l’ajut d’un cèrcol, posam la patata a la base; després, l’alvocat, el formatge i unes trinxes de salmó; hi posam la lletuga al voltant; treim l’aro amb esment; hi afegim la salsa i un poc de sèsam per damunt i hi posam el tros de salmó més gruixat.

darreres notícies

et pot interessar