Ingredients
· 350 g d’espaguetis
· 100 g de gambes pelades
· 100 g de calamars nets
· 150 g de copinyes
· ½ kg de tomàtigues
· 3 alls
· 50 g d’anxoves amb oli
· 1 tassó de vi blanc
· Julivert picat
· Alfabeguera picada
· Sal
· Pebre bo
· Oli d’oliva
Començam picant els alls i els dauram en oli d’oliva, hi afegim els calamars nets i tallats en rodanxes, juntament amb les cloïsses i les gambes pelades. Ho sofregim tot uns deu minuts, aproximadament. Llavors hi abocam un tassó de vi blanc i ho deixam coure fins que l’alcohol s’hagi evaporat. Hi posam les anxoves amb la tomàtiga triturada, ho salpebram i ho deixam coure uns deu minuts més.
Dins una olla amb aigua i sal coem la pasta, l’escorrem, la posam dins una font i hi posam un raget d’oli per damunt. Seguidament, la mesclam amb la salsa de marisc i l’empolvoram amb un poc de julivert i alfàbrega picats