Ingredients:
· 1 paquet de pasta fil·lo
· 400 ml de llet
· 3 ous
· 125 g de sucre
· 1 tros de pell de llimona
· 1 branqueta de canyella
· 80 g de mantega fusa
· Sucre molt
Començam posant al foc la llet amb la pell de llimona i la branqueta de canyella, i quan bulli la llevam del foc i la reservam tapada.
Treim la massa fil·lo de la gelera, on l’hem de tenir fins a l’hora de fer-la servir, i pintam cada làmina amb la mantega fusa. Ho feim de dues en dues i, cada dues fulles les enrotllam com un ventall i llavors sobre si mateixa. Feim aquesta operació amb totes les làmines. Al final tindrem un caragol que cobrirà la major part d’un motlo rodó. L’enfornam amb el forn ja calent a 180 °C uns deu minuts.
Tot seguit, farem el flam: batem tres ous amb el sucre i hi afegim la llet preparada colada. Ho batem i ho abocam damunt la massa fil·lo que hem tret del forn. Ho tornam a enfornar de trenta a quaranta minuts, fins que quedi ben quallat. Deixam refredar i empolvoram amb sucre molt.
Al final ens queda un flam cruixent per damunt i suau per dins.