23.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 6 agost 2025
Pastís de formatge i albericocs
Foto: Dr.Oetker

Ingredients

· 3 ous

· 250 g d’albercocs

· 150 g de formatge fresc o batut

· 140 g de mantega

· 1 culleradeta de pasta de vainilla

· 150 g de sucre

· 150 g de farina

Encenem el forn a 180 °C amb calor a dalt i a baix.

Dins un bol hi posam la mantega amb la pasta de vainilla, ho fonem al microones i ho mesclam bé.

A part, batem els ous amb el sucre fins que quedin esponjosos i els afegim a la mantega amb la vainilla, el formatge i la farina. Ho tornam a batre fins que quedi tot integrat i sense grumolls.

Aquesta massa la posarem a un motlo ben untat i hi col·locarem els albercocs sense pinyols i tallats per la meitat. Seguidament ho enfornam durant 45 minuts aproximadament.

Finalment, ho treim i en ser fred ho desmotllam i ho servim amb un poc de sucre molt per damunt

 

darreres notícies

et pot interessar