Ingredients
· 190 g de formatge en crema light
· 100 g de mantega
· 100 ml de llet
· 14 peces de galetes Oreo
· 5 cullerades d’aigua freda
· 2 cullerades de gelatina natural
· ½ llauna de llet condensada
· 1 cullaradeta de vainilla
· 1 cullaradeta de suc de llimona
· 1 tassa de nata
Començam separant les galetes del farcit i el reservam.
Trituram les galetes i les mesclam amb mantega fosa. Abocam aquesta mescla dins un motle i l’aplanam bé perquè quedi tota la base coberta.
A part, diluim la gelatina amb aigua freda i també la reservam.
Seguidament, liquam la resta d’ingredients: la llet condensada, el suc de llimona, el formatge en crema, la nata, la llet i la vainilla; i ho mesclam amb el farcit reservat de les galetes.
Després, mesclam la gelatina amb aigua al microones devers 25 minuts a màxima potència. Afegim dues cullerades de la mescla anterior a la gelatina i l’integram completament.
Liquam les dues mescles, ho abocam dins el motle i ho ficam dins la gelera un mínim de dues hores.