Ingredients
· 800 ml de llet
· 5 plaques de milfulls rus
· 4 ous
· 250 g de mantega
· 8 g de sucre avainillat
· 4 cullerades de farina
· 1 tassó de sucre
Començarem fent la crema, posant a foc mitjà una casserola amb la llet i el sucre.
A part, mesclam els ous amb la farina i ho afegim a la llet quan sigui calenta, però sense que hagi bullit. Ho remenam contínuament i deixam que cogui uns deu minuts a foc mitjà fins que espesseixi. Ho llevam del foc i ho reservam.
Després batem la mantega dins un bol, que quedi a punt de pomada, hi afegim el sucre avainillat i continuam batent. Tot seguit, hi anam incorporant la mescla reservada a poc a poc i seguint remenant.
Continuarem muntant el pastís posant una placa de milfulls i en acabat la crema, i així alternam les capes, fins que la darrera capa l’esmicolam per damunt la crema.
També ho podem decorar afegint-hi ametles trossejades.