28.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 20 juliol 2025
Pollastre caprese
Foto: https://www.carharttfamilywines.com/

Ingredients
· 1 kg de pitera de pollastre
· 1 tassa de pa esmicolat
· ¼ de tassa de formatge parmesà ratllat
· 400 g de formatge mozzarella fresc
· ½ tassa de formatge ricotta
· 200 g d’espinacs frescs picats
· 1 all picat
· 2 o 3 blancs d’ou
· 1 tassa de salsa de tomàtiga
· Alfàbrega fresca
· Tomàtiga fresca
· Oli d’oliva

Xapam les piteres per la meitat de per llarg i les xafam bé perquè quedin ben fines.
Mesclam el pa picat amb dues cullerades de formatge parmesà dins un bol.

Encalentim l’oli d’oliva dins una paella i saltam els espinacs amb l’all fins que estiguin dauradets; hi afegim el formatge ricotta, el parmesà i dues cullerades de blanc d’ou. Reservam la resta de blanc d’ou.

Col·locam enmig de cada pitera una cullerada d’espinacs i l’entrollam, les passam pel blanc d’ou i pel pa ratllat i les col·locam dins la font de forn, prèviament untada. Ho enfornam devers 25 minuts amb el forn ja calent a 180 ºC.

Un cop les piteres cuites, hi posam salsa de tomàtiga i la mozarella per damunt de cada rotllet, i els tornam enfornar de tres a cinc minuts fins que el formatge es comenci a fondre.

Acompanyam de tomàtiga i farigola fresca.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

darreres notícies

et pot interessar