22.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 8 agost 2025
Foto de https://www.cuinantentrevinyes.cat/?p=2219

Ingredients 

  • 800 g de pollastre trossejat
  • 1 fulla de llorer
  • 3 alls
  • 10 ametles crues
  • 3 cullerades d’oli
  • Julivert
  • 1 ou bullit
  • 200 ml de vi blanc
  • Sal
  • Pebre bo

Dins una cassola amb oli calent fregim la ceba tallada i l’all amb la fulla de llorer. Hi afegim el pollastre i el dauram un poc. Seguidament, hi abocam el vi i deixam que el cogui.

A part, feim una picada amb l’ametla, un all, sal, pebre bo i julivert. Hi afegim el vermell de l’ou i un poc de brou de la mateixa cocció, ho remenam bé i ho afegim a la cassola.

Ho deixam coure fins que ens agradi el punt de cocció del pollastre i llavors hi afegim més brou si és necessari.

darreres notícies

et pot interessar