Ingredients
· 500 g de sucre
· 6 ous
· 350 g de mantega
· 50 cl de licor de taronja
· Taronja ratllada
· 240 g de farina
· 1 tassa de cacau
· 1 culleradeta de bicarbonat
· 3 culleradetes de cafè en pols
· 5 culleradetes de llevat en pols
· 1/5 l de llet
· 250 cl suc de taronja
· 500 g de xocolata per cobertura
Untam i enfarinam 5 motlos de púding anglès de 24 cm de llarg, set cm d’ample i set d’alt.
Fonem la xocolata al bany Maria, sense que l’aigua bulli, la retiram i la remenam fins que quedi ben dissolta. L’abocam dins una safata i la congelam perquè ens quedi ben forta.
Després, la retiram, la picam i la repartim en cinc parts iguals.
Llavors mesclam a part la farina, el cacau, el bicarbonat, el cafè i el llevat en pols.
Després, mesclam, també a part, la pell de taronja amb el suc i la llet.
Dins un bol feim una crema amb la mantega i el sucre, i hi incorporam els ous a poc a poc i els alternam amb el licor de taronja. Ho batem tot molt bé.
Hi afegim part de la mescla de farina i ho remenam fins que quedi ben mesclat. Hi incorporam alternativament la llet i el suc de taronja i ho acabam amb la mescla de farina.
Cobrim la base del motlo amb un poc de massa i hi distribuïm els trossos de xocolata.
Després hi tornam a posar una altra capa de massa i hi tornam a posar els trossos de xocolata fins que s’acabin.
Ho feim igual amb tots els motlos.
Enfornam els motlos a foc suau perquè no es cremin.