· 4 coves de rap
· 12 llagostins
· ½ llimona
· 1 ceba grossa
· 2 tomàtigues
· 2 pastanagons
· 3 alls
· 1 cullerada de saïm
· 1 tassó de vi blanc
· ¾ litre de brou de peix
· 2 cullerades de farina
· 50 g de formatge ratllat
· Julivert
· Oli d’oliva
· Sal
Preparam els lloms sense espina i hi posam sal i suc de llimona, els enfarinolam i els fregim a una paella amb oli d’oliva. Després els col·locam a una font de forn amb els llagostins crus, amb un poc de sal.
A part, dins una paella amb el saïm i un poc d’oli hi posam la ceba, les tomàtigues, els alls, els pastanagons i el julivert, tot tallat petit, i ho deixam coure a foc baix. Hi afegim el vi blanc i, quan les verdures siguin tendres, hi afegim la farina, ho remenam bé i hi abocam el brou de peix. Tot això ho passarem pel colador xinès i ho posarem per damunt el peix.
Ho empolvoram amb el formatge ratllat, i ho enfornam a 220 ºC uns deu minuts.