24.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 9 octubre 2025
Foto: https://www.bonviveur.es/

· 4 coves de rap

· 12 llagostins

· ½ llimona

· 1 ceba grossa

· 2 tomàtigues

· 2 pastanagons

· 3 alls

· 1 cullerada de saïm

· 1 tassó de vi blanc

· ¾ litre de brou de peix

· 2 cullerades de farina

· 50 g de formatge ratllat

· Julivert

· Oli d’oliva

· Sal

Preparam els lloms sense espina i hi posam sal i suc de llimona, els enfarinolam i els fregim a una paella amb oli d’oliva. Després els col·locam a una font de forn amb els llagostins crus, amb un poc de sal.

A part, dins una paella amb el saïm i un poc d’oli hi posam la ceba, les tomàtigues, els alls, els pastanagons i el julivert, tot tallat petit, i ho deixam coure a foc baix. Hi afegim el vi blanc i, quan les verdures siguin tendres, hi afegim la farina, ho remenam bé i hi abocam el brou de peix. Tot això ho passarem pel colador xinès i ho posarem per damunt el peix.

Ho empolvoram amb el formatge ratllat, i ho enfornam a 220 ºC uns deu minuts.

darreres notícies

et pot interessar