27.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 7 agost 2025
Sopa de tomàtiga amb ciurons
Foto: https://elcomidista.elpais.com/

Ingredients:

· 400 g de tomàtiga triturada

· 200 g de ciurons en conserva

· 100 g d’espinacs frescs

· 450 ml de brou de verdures

· 1 porro

· 1 carabassó

· 1 all

· 1 fulla de llorer

· 2 cullerades d’oli d’oliva

· Sal

· Pebre bo

Llevam les fulles verdes i les arrels del porro, en deixam només la part blanca i el tallam a rodanxes. Rentam el carabassó i el tallam a daus.

Posam aquestes dues verdures dins una casserola amb oli d’oliva a foc mitjà, amb un all pelat i aixafat. Ho saltam cinc minuts, remenant constantment.

Afegim a la casserola la tomàtiga triturada, el brou, el llorer i els ciurons prèviament passats per aigua i escorreguts; deixam que bulli devers cinc minuts.

Mentrestant, tallam els espinacs a tires fines i els incorporam a la sopa. Deixam que cogui un poquet mes i ho salpebram al gust.

Llevam la fulla de llorer i servim la sopa calenta λ Lorenzo Tapia

darreres notícies

et pot interessar