29.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 8 setembre 2025
Foto de http://quescoualacuina.blogspot.com/2014/03/pastis-impossible-xocoflam.html?spref=pi

Ingredients

Per al flam:
· 3 ous
· 1 llauna de llet condensada
· 1 llauna de llet evaporada
· 1 cullaredeta d’extracte de vainilla
· 100 g de formatge per untar
· Caramel líquid
Per al pastís:
· 1 tassa de preparat de pastís de xocolata
· ½ tassa d’oli
· ½ tassa de llet
· 1 ou

Començam preparant una primera mescla amb els ous, la llet condensada i l’evaporada, l’extracte de vainilla i el formatge per untar i ho batem tot.

A part, preparam una segona mescla amb la tassa del preparat per a fer pastís de xocolata, l’oli, la llet i l’ou; també ho batem fins que quedi una mescla uniforme.

Dins els motlos hi posam el caramel líquid i els omplim fins a la meitat amb la primera mescla preparada i els acabam d’omplir la segona; col·locam els motlos al bany Maria, coberts amb paper d’alumini, dins el forn ja encalentit a 180º C una hora i mitja.

Treim el pastís del forn i un cop ha refredat el posam dins la gelera almenys dues hores abans de servir-lo. El desmotllam donant-li la volta i el decoram amb nous i cireres.

darreres notícies

et pot interessar