Elizabeth Strout
Na Lucy ha decidit escriure alguns dels seus records. Ho fa sense dir-nos exactament l’edat que té, però intuïm que ronda els cinquanta....
Ingredients
4 lloms de bacallà
1 ceba grossa
500 g de tomàtiga
2 ous
Farina
Oli d’oliva
Julivert
Dessalam el bacallà 36 hores abans, li canviam l’aigua diverses vegades i el mantenim...
Ingredients
2 lloms de lluç
Gambes fresques
4 alls
1/4 de ceba
100 ml de nata lleugera
Oli d’oliva
Sal
Julivert
Tallam els alls i la ceba molt fineta o la ratllam, i...
Mentre mos plou a balquena
el poble està assedegat,
perquè el mal temps ha deixat
tot l’aire a dins una vena.
Si tens sa cisterna plena,
potser te podràs...
Tots sabem que Felanitx és un indret culturalment ric, és terra d’artistes i tradicions. Així ho demostra l’àmplia gamma d’activitats culturals que es fan,...
La celebració recent d’unes jornades gastronòmiques relatives a la cuina històrica i senyorial de Menorca, acompanyades d’una conferència a càrrec d’en Bep Al·lès, va...
Aquesta vegada dedicarem el nostre espai d’aquest setmanari a comentar-vos les obres que interpretarem al concert del proper 23 de març a l’església de...
Els diaris s’aprimen a mesura que s’engreixen els gabinets de comunicació de les administracions, empreses i entitats diverses. Deia un exdirector d’un diari que...