26.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 19 juliol 2025
Spätzle

Els Spätzle són una pasta d’origen alemany, de la zona de Suàbia, bastant pareguda als gnocci italians. La farina d’espelta hauria de ser fàcil de localitzar, especialment a tendes d’alimentació biològica i grans superfícies en general.

Elaboració

Primer mesclam tots els ingredients menys els alls, el julivert i l’oli verge, i pastam bé la massa.

Passam els tres ingredients restants —alls, julivert i oli verge— pel túrmix, per fer la salsa verda, fins que tinguem una salsa amb la consistència al gust (amb més o menys oli per donar espessor).

A part, posam a bullir aigua amb un grapat de sal dins una greixonera gran. Passam la massa per un colador o algun estri similar que tengui els forats grans i deixam caure els fils que en sortiran dins l’aigua bullent.

Una vegada els fils comencen a surar, els deixam coure un minutet més i els passam immediatament dins aigua gelada. Els escorrem bé i els saltam amb oli verge. Han de quedar ben cruixents.

Ho servim ben calent amb la salsa verda pel damunt.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

darreres notícies

et pot interessar