26.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 16 juliol 2025
Llepolies de poma
Foto: https://www.misthermorecetas.com/

Ingredients:

· 6 pomes grosses

· 100 g de sucre moreno

· Corda de pita natural

Per començar, rentam i trossejam les pomes, com la punta del dit gros. Les posam dins una greixonera amb un poc d’aigua i amb el sucre moreno i les posam al foc de dotze a quinze minuts sense aturar de remenar. En ser fred, ho trituram i ho reservam.

Seguidament, preparam una llauna de forn amb paper vegetal, hi abocam la mescla ben escampada amb l’ajuda d’una espàtula, intentant que ens quedi un quadrat uniforme d’un parell de milímetres d’alt. Ho enfornam uns 10 minuts a 200 ºC.

Quan ho treim del forn, ho tallam, sense retirar el paper, en tires de tres o quatre dits d’amplada. Revoltillam cada tira de manera que el paper de forn ens quedi a la part exterior i li feim un petit fermall amb un bocinet de corda de pita.

Un pic fred, quedarà bastant sòlid i serà ideal per guardar dins un pot de vidre durant bastant de temps i perquè els nins ho puguin dur a l’escola o on sigui com a alternativa sana de llepolia

darreres notícies

et pot interessar