28.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 juliol 2025

Ingredients
· 190 g de crema de formatge light
· 100 g de mantega
· 100 ml de llet
· 14 galetes tipus Oreo
· 5 cullerades d’aigua freda
· 2 cullerades de gelatina natural
· 1/2 llauna de llet condensada
· 1 culleradeta de vainilla
· 1 culleradeta de suc de llimona
· 1 tassa de crema

Començam traient el farcit de les 14 galetes i el reservam.
Seguidament trituram les galetes que hem buidat, llavors fonem la mantega i l’afegim a les galetes triturades. Agafam un motlo i hi estenem aquesta mescla ben aplanada per formar la base.

Tot seguit, diluïm la gelatina dins aigua freda i la reservam. Mesclam la resta d’ingredients: la llet condensada, el suc de llimona, la crema de formatge, la crema, la llet, la vainilla i el farcit de les galetes fins que quedi una crema homogènia.

Encalentim la mescla de gelatina i aigua dins el microones durant 25 segons a màxima potència i tot seguit, a aquesta gelatina fosa, hi afegim dues cullerades de la mescla cremosa i ho mesclam fins que quedi ben lligat. Finalment mesclam les dues preparacions i les abocam dins el motlo, damunt la base de galetes. Deixam el pastís dins la gelera dues hores i ja es pot consumir.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

darreres notícies

et pot interessar