27.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 19 juliol 2025
Imatge de "Julia y sus recetas"

Ingredients
· 8 lloms de lluç
· 200 g de gambes pelades
· 1 ceba
· 1 porro
· 2 alls
· Salsa maionesa
· Sal
· Oli d’oliva
· Pebre bo
· Ametles xapades
· Cirerols (tomàtigues cherry)

Començam sofregint la ceba, el porro i els alls dins una paella amb un poc d’oli, i després ho posam dins una safata de forn amb un poquet d’oli.

Seguidament salprebam els lloms de lluç i els col·locam, amb les ametles xapades damunt aquestes verdures, a la safata del forn. També damunt cada llom hi estenem una cullerada de maionesa i repartim les coes de gamba xapades per tota la safata. Gratinam amb el forn prèviament calent, de deu a dotze minuts.

Finalment saltam, banda i banda, cicerols xapats per la meitat, amb un poc de sal gruixada, i llest per menjar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

darreres notícies

et pot interessar