5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

Una carta a la redacció, fa unes setmanes, denunciava que l’Ajuntament havia celebrat un dinar de Nadal amb el personal de la casa i els membres de la corporació. Jo no sabia que aquesta casta de celebracions, que naturalment pagam entre tots els felanitxers, se celebrassin cada any, i si és que darrerament s’havia establert aquest costum. Crec que els funcionaris, els operaris de la brigada i els policies, que es mengen la meitat del pressupost municipal, fan una feina que ha d’ésser degudament retribuïda i, per tant, no tenen per què rebre una atenció que la majoria de treballadors no reben per part de la seva empresa.

La carta deia, a més, que el dinar no s’havia fet a un local del nostre terme, i sembla que això no és veritat. El que és veritat és que el dinar va ésser comprat a una empresa de fora, i això sí que em sembla molt criticable. L’Ajuntament, que fa reconeixements a les botigues de la vila que han durat més de cinquanta anys, no se n’ha d’anar fora a contractar els serveis d’una empresa que podria trobar al nostre terme.

Per acabar, ¿algú em podria explicar per què, al calendari municipal, el dia 17 de gener figura en vermell, si aquest dia els centres escolars funcionen i tots els locals tenen obert? • Sebastià

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”