22.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 18 agost 2025
Recepta de burballes amb col

Ingredients
· 750 g de burballes sense tallar
· 350 g de col
· 250 g de patates
· 2 tomàtigues de cor de bou ben madures
· 100 g de formatge curat ratllat
· Oli verge
· Sal
· Pebre bo

Posam una greixonera al foc amb bastant d’aigua, un polsim de sal i un rajolí d’oli. Seguidament, pelam i tallam les patates a cantons, la col a tires i les tomàtigues a daus; ho afegim a la greixonera a foc baix i que es cuini durant 20 minuts. Després hi afegim les burballes seguint el temps de cocció perquè quedin al dente.

Finalment, ho colam tot i ho col·locam en una font refractària, hi afegim una miqueta d’oli, sal, pebre bo i all en pols. Ho remenam bé i ho cobrim amb el formatge ratllat, deixant que es gratini al forn a 250 °C un parell de minuts. Ho servim calent.

darreres notícies

et pot interessar