36.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 17 agost 2025
Foto: Anna Ferrer

Ingredients

· 4 carabassons

· 100 g de seitan

· 125 g de brossat

· 1 ou

· 25 g de formatge maonés ratllat

· 2 manats de grells

· Brou de verdures en cubs

· 1 culleradeta d’oli coent

· Pebre bo

· Sal

Llevam les puntes dels carabassons, els xapam i els buidam la popa.

Batem el brossat amb l’ou i la popa dels carabassons, prèviament esclafada amb una cullera. Hi afegim un poc de pebre bo i sal i un cub de brou de verdures en pols.

Després, farcim els carabassons amb la mescla i hi posam formatge ratllat per damunt. Els col·locam dins una greixonera i l’enfornam a 200 ºC devers 30 minuts. Llavors, els deixam gratinar 5 minuts més.

Ho servim calent, acompanyat de cubs de seitan saltejats amb l’oli coent.

darreres notícies

et pot interessar