23.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 2 juny 2023
Foto de https://www.cuina.cat/receptari/5-receptes-brutals-costelles-porc_204336_102.html

Ingredients:

  • 1 kg de costelles de porc
  • 1 culleradeta de les següents herbes:
  • Orenga, farigola, romaní, curri i estragó
  • Sal d’all
  • Pebre bord
  • Oli d’oliva
  • Suc de mitja llimona
  • Vi blanc
  • Pebre bo
  • Julivert

Col·locam totes les espècies dins un morter amb l’oli d’oliva, el vi, el suc de mitja llimona abocat a poc a poc i la sal. Ho picam tot fins a aconseguir una salsa uniforme.

Untam les costelles de porc amb aquesta salsa unes hores abans de cuinar-les.

Encalentim el forn a 180 °C i enfornam les costelles amb la salsa sobrant per damunt. Deixam coure les costelles a 200 ºC fins que estiguin daurades.

Les costelles tant es poden fer juntes com separades d’una en una i les herbes es poden modificar segons el gust. El més important és afegir-hi la salsa perquè no quedin eixutes .

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”