14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
Foto: https://www.robinfoodtv.com/

Ingredients

· 200 g de sucre

· 6 rovells d’ou

· 1 cullerada de cafè ben fort

· 1 copa de rom

· 1,5 tassa de nata

Batem els rovells amb dues cullerades de sucre fins a obtenir una crema. La resta de sucre el posam dins una casserola amb aigua que només ho tapi i ho feim bullir. Seguidament ho anam abocant en forma de fil per damunt els rovells, sense deixar de batre. Continuam batent i hi afegim el cafè i el rom.

A part, batem també la nata fins que espessi i ho incorporam a la mescla anterior.

Posam el preparat en motlos individuals i ho introduïm al congelador fins que quedi ferm.

Per desmotllar, banyam els motlos ràpidament amb aigua calenta.

Servim i decoram amb filets de xocolata λ Lorenzo Tapia

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa