22.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 4 agost 2025
Foto: https://www.directoalpaladar.com/

Ingredients:

· 150 g de llavors de sèsam

· 50 g de llavors de rosella

· 50 g de farina

· 1 ou

· 2 cullerades d’oli de sèsam

· 75 g de xarop d’auró (sirope de ágave, en castellà)

· 1 sobre de llevat en pols

Mesclam tots els ingredients i els abocam dins un motlo pla, lleugerament untat amb greix, i ho estenem. Ho enfornam a uns 160º C durant uns vint minuts i, passat aquest temps, ho treim del forn i ho tallam amb les formes que ens agradin (cercles, quadrats, homenets…).

Ho tornam a enfornar deu minuts més a la mateixa temperatura i, un cop apagat el forn, ho deixam refredar a dins.

Nota: El xarop d’auró és un xarop extret de la saba d’aquest arbre, molt popular al Canadà, i un gran endolcidor vegetal, 100 % natural.

darreres notícies

et pot interessar