22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Foto: https://www.juliaysusrecetas.com/
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients

Per a la mousse:
· 3 iogurts grecs naturals ensucrats
· 200 ml de nata per muntar
· 60 o 70 g de sucre
· 100 ml de llet
· 4 fulls de gelatina neutra

Per a la base:
· 150 g de galetes Maria
· 50 g de mantega

Per a la cobertura de xocolata brillant:
· 75 g de xocolata de cobertura
· 75 g de nata per muntar
· 30 g de mantega

 

Posam la gelatina en remull en aigua freda durant uns 5 minuts.

Trituram les galetes, les mesclam amb la mantega fosa i cobrim la base d’un motlo desmuntable. El posam dins la gelera perquè la base de galeta i mantega torni forta.

Després feim la mousse: posam els 100 ml de llet amb el sucre al foc, ho remenam i ho retiram del foc quan el sucre s’hagi dissolt. Ho deixam refredar una mica i en ser teb hi mesclam els fulls de gelatina remullats i els iogurts a poc a poc, remenant amb esment fins que quedi tot ben lligat. Seguidament muntam la nata i la hi afegim, cal remenar-ho amb moviments de dalt a baix perquè no perdi volum. Abocam aquesta mescla a sobre de la base de galeta que hem fet damunt el motlo desmuntable i ho posam dins la gelera un mínim de quatre hores.

Finalment feim la cobertura de xocolata brillant fonent, dins una cassola a foc baix, la xocolata amb la nata. Ho retiram del foc i hi afegim la mantega remenant fins que quedi dissolta. Ho deixam refredar fins que la mescla agafi consistència.

Treim el pastís de la gelera, el desmotlam i per damunt hi posam la crema de xocolata decorant-lo així com ens vengui de gust.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar