24.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 1 juliol 2022

Ingredients
· 200 g de salmó fumat
· 1 llauna de carn de cranc o 16 pals de succedani de marisc
· 1 bol de maonesa
· 1 llauna de pebres vermells
· Pa de motle blanc sense crosta
· Tàperes, cogombres…
· Ous

Folram un motle allargat i fondo amb les rodanxes més senceres de salmó, deixant que en surtin un tros del motlo. Si el salmó és greixós no és necessari untar el motle, perquè es desmotlarà amb facilitat.

Un cop ben folrat posam a la base un poc de maonesa i una capa de llesques de pa tallades a mida i pressionades amb les mans perquè hi quedin ben adherides.

Picam el salmó que ens ha quedat amb el cranc o els pals de surimi i el pebre vermell; ho mesclam amb maonesa i posam una bona capa damunt el pa; alternam aquesta mescla amb el pa sempre pressionat perquè quedi compacte.

Doblegam el que sobri de salmó cap a dins i ens ajudam amb un bric de llet perquè quedi ben premsat. Ha de refredar dins la gelera i quan el desmotlem el decoram amb tàperes, cogombres, fonoll pudent, ou bullit, etc ● Lorenzo Tapia

darreres notícies

et pot interessar

Reciclar la policia, també