Ingredients
· 300 g de mongetes verdes (en llauna)
· 300 g de pastanagons frescs
· 200 g de carabassó
· 250 g de bròquil
· 3 ous
· 1 tassó de llet desnatada
· ½ tassó de tomàtiga fregida
· Sal
· Nou moscada (opcional)
Tallam el pastanagó pelat i el carabassó en daus petits i els bullim. Bullim el bròquil i les mongetes per separat i ho reservam.
Seguidament batem els ous i els mesclam amb la llet i la tomàtiga fregida. Hi afegim la sal i la nou moscada.
Dins un motlo rectangular de silicona hi posam una capa de la mescla anterior i llavors una capa de bròquil, una de pastanagó i una de carabassó, alternades cada vegada amb una capa de salsa. Acabam amb una capa de mongetes verdes i la resta de salsa.
Finalment ho cuinam al bany maria dins el forn ja calent, a 200 °C uns 50 minuts, fins que el pastís estigui quallat.